Account gebruiker deblokkeren

MJA Bijgewerkt door MJA

Indien een gebruiker 3x verkeerde gegevens invoert in het inlogscherm wordt het account geblokkeerd.

De interne applicatiebeheerder van jullie organisatie kan deze opheffen.

1. Ga naar de module Gebruiker Newbase en selecteer de betreffende gebruiker
  2. Ga naar de widget 'Gebruikerdetail' en zet het vinkje bij geblokkeerd uit

Ben je hiermee geholpen?

Toestemming geven bericht vanuit of namens andere gebruiker versturen / machtigen

Gebruiker verwijderen of op inactief zetten?