Toevoegen, wijzigen of verwijderen van een module in het modules scherm

MJA Bijgewerkt door MJA

Binnen modules (links boven scherm) vind je Modules. Als je in modules zit zie je 'module widgets'.

Bijvoorbeeld de module widget CRM stamgegevens met daarin de modules relaties en organisaties. Je kunt zelf module widgets toevoegen, aanpassen, verwijderen.

Is je modules scherm helemaal leeg dan dien je eerst een lege module widget toe te voegen.

Voor meer informatie over het toevoegen van modules aan een leeg module scherm klik hier.

Onderstaand wordt beschreven hoe je modules in bestaande module widgets kunt aanpassen.

1. Ga naar Modules links boven in je scherm
  2. Klik vervolgens rechtsboven in Newbase op je naam
  3. Een uitklapvenster opent, kies voor 'wijzig widgetinstellingen'
  4. Klik op de 3 puntjes rechtsboven van de module widget waar binnen je iets wilt wijzigen
  5. Kies voor widget eigenschappen

Er verschijnt nu een pop-up met aan de linkerkant een lijst met beschikbare module's (met scroll bar).

1. Je kunt hier de titel van de module widget aanpassen
  2. Je kunt hier de module zoeken welke je aan de module widget wilt toevoegen of gewoon door te scrollen
  3. Klik aan de linkerkant op het programma dat je wilt toevoegen. Het programma wordt dan direct rechts toegevoegd. Voor het verwijderen van een programma klik je op het kruisje achter het programma
  4. Klik op bewaar
  5. Als je klaar bent met de aanpassingen klik je op 'klaar'

Wil je een nieuwe module widget toevoegen?

1. Zorg dat je in het module scherm zit en klik dan rechtsboven op je naam en kies voor wijzig widgetinstellingen
  2. Zoek links bij widgets naar module widget en sleep deze naar de plek waar je de nieuwe module widget wilt plaatsen
  3. Als je klaar bent met de aanpassingen klik je op klaar

Onderstaand een voorbeeld van hoe een Module scherm er uit zou kunnen zien:

Ben je hiermee geholpen?

Toevoegen 'module widget' aan een leeg module scherm

Wijzigen titel van een module widget