Inrichting verkoopaanmaningen > Keuze verkoopaanmaningen per status of per debiteur

MJA Bijgewerkt door MJA

In Newbase is het mogelijk om eenvoudig vervallen facturen te zoeken en deze aan te manen. Newbase kent twee verschillende manieren van aanmanen.

1. Aanmaningen per debiteur of relatie = groepeer per deb/relatie
    Als je voor deze optie kiest zal Newbase per debiteur of relatie één aanmaning aanmaken waarop alle vervallen facturen staan vermeld.
    Klik hier voor de inrichting voor aanmanen per debiteur / relatie
  2. Aanmaningen per status = groepeer per status
    In dit geval ontvangt de betreffende debiteur meerdere berichten of prints met een overzicht van alle vervallen facturen die dezelfde status hebben. Bijvoorbeeld alle facturen die voor de 1e keer een herinnering ontvangen.
    Klik hier voor de inrichting voor aanmanen per status

In de widget Financiële Instelling binnen de module Companies kun je bovenstaande instellen.

Voor beide mogelijkheden geldt een specifieke inrichting. Dit betekent dat mocht je willen veranderen naar een andere manier van aanmanen je de hiervoor benodigde inrichting zult moeten doen.

Ben je hiermee geholpen?

Levering van goederen of diensten naar het buitenland

Zoeken naar aan te manen verkoopfacturen via de module openstaande verkoopfacturen