Briefpapier als achtergrond instellen

MJA Bijgewerkt door MJA

Je kunt briefpapier in Newbase uploaden welke dan als achtergrond voor alle documenten wordt gebruikt.

Dit bestand dient een .jpg of een .png bestand te zijn
  1. Ga naar de module company en selecteer de betreffende company
  2. Ga naar de widget 'Company achtergrond afbeeldingen' (onderdeel Instellingen / Company)
  3. Klik op het paperclilp icoon en kies voor bestand toevoegen
    1. printachterond 1 is voor het voorblad
    2. printachtergrond 2 is voor het vervolgblad. Indien niet aanwezig wordt alleen printerachtergrond 1 gebruikt

Ben je hiermee geholpen?

Andere company kiezen (bij multi company gebruik)

Aanmaken en wijzigen van een afdeling (instellingen eigen organisatie)