Toevoegen 'module widget' aan een leeg module scherm

MJA Bijgewerkt door MJA

Als er nog niks in je Module scherm staat kun je zelf module widgets met daarin modules aanmaken. Hoe dit te doen wordt onderstaand beschreven.

Voor meer informatie over wat modules binnen Newbase zijn klik hier.

Staan er al wel module widgets met modules welke je wilt wijzigen klik dan hier voor meer informatie.

Wat te doen bij een leeg modules scherm:

Je moet eerst een lege module widget toevoegen waarna je in die met modules kunt vullen. Je kunt meerdere module widgets toevoegen bijvoorbeeld per categorie. Zie helemaal onderaan deze pagina een voorbeeld van hoe een module scherm er uit zou kunnen zien.

1. Klik op modules links boven in je scherm
  2. Klik vervolgens rechtsboven in Newbase op je naam > en kies voor 'wijzig widgets instellingen'

1. Zoek in het zoekveld Widgets naar 'modules' of 'module widget' en sleep de 'module widget' naar rechts in je scherm

Een lege module widget is nu aan je scherm toegevoegd

1. Klik nu op de 3 puntjes rechtsboven in de module widget > Kies voor widget eigenschappen

Er verschijnt nu een pop-up met aan de linkerkant een lijst met beschikbare programma's (met scroll bar).

1. Geef eerst de module widget een naam bovenaan de pop-up
  2. Zoek de module welke je aan de module widget wilt toevoegen door te scrollen of te zoeken in het filter veld
  3. Klik aan de linkerkant die je wilt toevoegen. Het programma wordt dan direct rechts toegevoegd. Voor het verwijderen van een programma klik je op het kruisje achter het programma
  4. Klik op save changes

Onderstaand een voorbeeld van hoe een Module scherm er uit zou kunnen zien:

Ben je hiermee geholpen?

Aanmaken snelkoppelingen voor eigen menu

Toevoegen, wijzigen of verwijderen van een module in het modules scherm