Andere company kiezen (bij multi company gebruik)

MJA Bijgewerkt door MJA

Als je met meerdere companies in Newbase werkt dan zal bij het aanmaken van een nieuw document altijd de default ingestelde company worden genomen. Wil je een document aanmaken voor een andere company klik dan op de kleur voor het nog lege volgnummer en kies de betreffende company.

Let op: kies de juiste company voordat je data gaat invoeren. Als je eenmaal data hebt ingevoerd kun je de company niet meer veranderen.

Ben je hiermee geholpen?

Een print wijzigen / aanpassen met parameters of een extra print toevoegen

Briefpapier als achtergrond instellen